LA MULŢI ANI de Ziua Internaţională a Femeii!

Stimate Doamne şi Domnişoare ale Universităţii Tehnice a Moldovei,

Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii, Vă adresează sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii și Vă exprimă recunoștință şi gratitudine pentru energia și dragostea pe care le depuneți întru realizarea activităţilor Domniilor Voastre.

Viaţa, arta, dar şi energia se declină la feminin. Ideea, ca şi pâinea sunt tot femei…Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, pentru că sunteţi cele care daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea, şi pentru tot ceea ce reprezentaţi, pentru voi timpul se opreste puţin în loc la fiecare început de Primăvara, să vă aducă un omagiu.

La Mulţi Ani!

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .