Orange Moldova și UTM susțin inovația!

Administraţia Universităţii Tehnice a Moldovei – rector, prof.univ., dr.hab. Viorel Bostan şi şef Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii, Dinu Ţurcanu, au efectuat o vizită de lucru la compania Orange – cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova.

Vizita reprezentanţilor UTM a fost marcată de discuții constructive atât cu Directorul General Orange Moldova – Julien DUCARROZ, cât și cu reprezentanţii companiei: Sergiu POSTICĂ, Director Strategie, Dezvoltare şi Afaceri Regulatorii, Preşedintele Consiliului Fundaţiei Orange Moldova, Andrei PREAŞCA, Director Vânzări Corporative şi Servicii Post Vânzări, Olga SURUGIU, Director Departamentul Operațiuni Internaționale, Elvira NEAMŢU, Director Resurse Umane, Victoria MUSTEAŢĂ, Manager Comunicare Corporativă şi Responsabilitate Social-Corporativă Orange Moldova, în cadrul cărora au fost punctate evenimentele cele mai importante desfășurate în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, dar şi direcţiile ulterioare de colaborare.

Orange Moldova este un Partener Strategic pentru UTM, în acest sens, dl rector, Viorel Bostan, a punctat că Universitatea Tehnică a Moldovei este foarte onorată de faptul că s-a reuşit să stabilim un parteneriat de lungă durată cu compania Orange, acesta fiind un suport esenţial pentru dezvoltarea atât a procesului ştiinţifico-didactic, cât şi pentru facilitarea şi modernizarea procesului de studii, iar strategia de Responsabilitate Social Corporativă a companiei Orange – o investiţie vizibilă în domeniul educaţiei.

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.
Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi avansată reţea 3G+ şi 4G. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .