FAF Hackathon – Spring Edition

FAF, o comunitate de studenți proactivi, a încheiat cu succes cea de-a 4-a ediţie a FAF Hackathon – Spring Edition.

În data de, 6 mai, în incinta Tekwill, a avut loc închiderea oficială a evenimentului, unde cei 57 de participanți și-au prezentat rezultatul muncii celor 24 de ore – GameDev cu suport Networking & Multiplayer.

Rezultatele pe care le-au înregistrat cele 9 echipe au fost pe cât de creative, pe atât de diverse și captivante.

Echipele câștigătoare au fost selectate de către juriul format din: Viorel Bostan, rector UTM; Dinu Ţurcanu, şef Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii; Dumitru Ciorbă, şef Departament Inginerie Software şi Automatică; Viorica Sudacevschi, șef Departament Informatică și Ingineria Sistemelor, Radu Melnic, profesor FCIM, Vasile Braga, CEO “Game Factory”.

Partenerul principal – Universitatea Tehnică a Moldovei, a venit cu premii bănești pentru echipele învingătoare (2500 lei – locul 1, 2000 lei – locul 2 şi 1500 lei – locul 3) și cadouri pentru echipa organizatorică și mentori – tricouri cu logo-ul UTM.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .