Personalul UTM cu acces online la orice serviciu din cadrul UTM

Fiecare angajat din cadrul #UTM are posibilitatea de a accesa online anunțuri și evenimente, informație angajat, detalii despre funcția ocupată și salariu, ordine și extrase, și alte servicii electronice în baza Sistemului Informațional de Management Universitar, elaborat de Direcția Tehnologia Informației și Comunicații.

Pentru a accesa informațiile menționate, este necesar să respectaţi următoarea instrucţiune video ce urmează:

  1. accesaţi adresa: https://utm.md/
  2.  accesaţi compartimentul: “Universitatea Mea (Angajat)”
  3. selectați subdiviziunea universitară din listă
  4. introduceți adresa de e-mail corporativă, pe care o dețineți ca angajat #UTMist  butonați “Autentifică”
  5. accesați contul corporativ de poștă electronică și accesați link-ul din e-mail

Persoanele care întâmpină dificultăți la accesare, sau raportează anumite erori sunt rugate să anunțe Direcția TIC: https://utm.md/…/departament-tehnologii-informationale-si-…/

Etichete: Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .