Târgul de Cariere 2019: Ce aşteptări au TINERII moldoveni de la angajatori

Astăzi, 14 aprilie 2019, Prorectorul pentru Informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare Dinu Țurcanu împreună cu Vasile Larionov, au fost invitați la emisiunea День Za dnem  prezentată de Victoria Kriukova, la postul de televiziune Publika  unde s-a discutat despre Târgul de Cariere 2019: Ce aşteptări au TINERII moldoveni de la angajatori.

Acest târg a fost organizat zilele trecute în capitală: ei doresc ca salariul să fie mai mult de 10 000 MDL, și să lucreze într-o echipă prietenoasă. Acestea sunt cererile tinerilor care au vizitat târgul de locuri de muncă. Pe de altă parte, angajatorii declară că rata de abandon pentru începători este de 60 % chiar şi în primele trei luni de muncă.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .