Să promovăm și Sportul Electronic

Astăzi, 17 aprilie 2019 Administrația UTM, rector Viorel Bostan și prorector Dinu Turcanu au purtat discuții cu Federația Sportivă Națională de Sporturi Electronice, reprezentată de Președintele Federației dl. Gusan Artiom.
În context, a fost și semnat un important Acord care prevede organizarea evenimentelor cultural-sportive, în vederea promovării sportului electronic, a altor evenimente sportive, a culturii sportive, în vederea întăririi rolului pe care aceste domenii îl au în dezvoltarea tineretului în cadrul societății civile.
De asemenea, partenerii vor coordona acțiunile în domeniul sportului electronic şi ale federaţiilor sportive care administrează diferite ramuri de sport în scopul dezvoltării şi întăririi cooperării internaţionale în domeniul sportului electronic.

Să promovăm și SportulElectronic

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .