Prorectorul Dinu Țurcanu despre necesitatea aplicării modelelor inovative europene în sistemul de educaţie din Republica Moldova!

Prorectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare Dinu Țurcanu alături de Angela Prisacaru, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Alexandra Barbăneagră, Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”, astăzi, 30.04.2019, la postul de televiziune TVR Moldova, în cadrul emisiunii Obiectiv Comun, cu excepționala Elena Guțu – au discutat despre necesitatea aplicării modelelor inovative europene în sistemul de educaţie din Republica Moldova!

Pentru a vizualiza emisiunea integral, butonați  aici

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .