Un parteneriat fructuos între UTM si Universitatea Politehnica Bucuresti

Astazi 3 iunie rectorul UTM, Viorel Bostan și prorectorul Dinu Turcanu s-au întâlnit la București cu Administrația Universității Politehnice București (UPB): Mihnea Costoiu rector și George Darie, prorector.

Principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirii au privit colaborarea dintre cele două universități pe subiecte de instruire în domeniul învățământului superior tehnic, extinderea parteneriatului deja început pe acordul de dublă-diplomă, cercetare științifică, și alte întrebări tangențiale pregătirii Inginerilor și corespunderii acestora cu cerințele pieței muncii.

Este un prim pas important în cadrul unei colaborări de durată cu partenerii noștri strategici – UPB, acorduri de dublă-diplomă, întâlniri fructuoase cu rectorul Universității Politehnice din București, domnul Mihnea Costoiu, precum și alți distinși membri ai corpului profesoral universitar. Multe subiecte discutate astăzi vor fi implementate în cadrul parteneriatului comun, a declarat rectorul Universității Tehnice a Moldovei, Viorel Bostan.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .