Sincere felicitări absolvenților2019!

Rezultatele bune se obțin cu multă muncă și disciplină, au demonstrat-o în perioada 4-6 iunie 2019 studenții programului de studiu TPA, opțiunea Tehnologia Panificației în timpul susținerii tezelor/proiectelor de licență.
Pentru studenți a fost un minunat prilej de a-şi exprima recunoştinţa profesorilor pentru efortul continuu în realizarea scopurilor propuse, pentru energia, responsabilitatea, încrederea şi curajul pe care l-au investit zi de zi.
MOTIVATIA IN MUNCĂ- FACTOR IMPORTANT IN OBȚINEREA SUCCESULUI, a demonstrat că se poate prin forțele proprii, proaspăt ABSOLVENTA FTA/TPA Irina PROCOPCIUC ce a obținut funcția de Director de Producere în cadrul companiei “NEFIS” S.R.L.
Au fost interesați în căutarea tinerilor specialişti şi reprezentanții mediului de afaceri al companiilor autohtone S.C. “Stropşa Alexandra” S.R.L., responsabili HR-Tatiana SIMON şi Veronica FLOREA, ” NEFIS” S.R.L. Ana CERNEI.
Sincere felicitări absolvenților 2019!!!!

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .