Noi surprize pentru UTM-iști!

La parterul celui mai grandios proiect, amplasat în campusul Râşcani al universităţii, renovarea unui amfiteatru universitar, ce se găseşte în imediata apropiere de UTM Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, se va regăsi în noul an de studii, și un Magazin_de_materiale_Promoționale.

Aici veți găsi și o cameră de probă, iar în fața oglinzilor veți încerca tricoul personalizat, hanoracul, tricoul polo, etc. În magazin vor putea fi cumpărate pixuri, agende, calendare, tricouri personalizate marca UTM şi nu doar.
Toate lucrările, începând cu design-ul magazinului sunt produse marca UTM, în care au depus suflet- membrii comunității UTMiste.
Prin acest magazin de materiale promoționale, ne propunem să consolidăm apartenența instituțională a fiecărui membru al comunității (student activ, absolvent sau fan UTM) și să contribuim la identitatea vizuală a Universității Tehnice a Moldovei.
Și toate astea, pentru voi, Dragii Noștri!

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .