Lucrările de renovare continuă la UTM!

Noul an de studii, va starta la UTM cu multe realizări care ne fac mai optimiști, dar și mai încrezători că toate acestea trebuie continuate, pentru voi, dragi studenți, colegi, dar și viitori studenți ai UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei

Ca urmare a inspectării lucrărilor de renovare a noi spații de alimentație, prorectorul UTM Dinu Țurcanu poate afirma cu certitudine că unități de alimentație modernizate, va avea nu doar Facultatea Urbanism și Arhitectură, dar și blocul nr 10 al universității, din campusul Botanica: Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru, dar și Facultatea Inginerie Economică și Business.

Acum urmează dotarea unităților de alimentatie cu mobilier, utilaje, inventar pentru servire etc.
Se are întotdeauna în vedere că, pentru a asigura servicii la un nivel calitativ cât mai înalt, este necesar ca pe lângă preocuparea pentru îmbunătățirea tehnologiei de servire și pregătire a personalului, să se asigure și o dotare corespunzătoare!

Prorectorul Dinu Țurcanu mai menționează că, proiectul renovării bufetului din acest bloc de studii, a fost realizat tot de UTMiști – talentata Grati Sorina-Nicoleta, cadru didactic al Departamentul Arhitectura de comun acord cu o echipă de bravi studenți ai aceluiași Departament.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .