Spune NU corupției!

Universitatea Tehnică a Moldovei lansează campania instituțională Educaţie şi Instruire prin Integritate!care are drept scop sensibilizarea comunității universitare privind problema corupției și încurajarea membrilor acesteia în demascarea unor asemenea încălcări.

Astfel, cei care cunosc informații despre cazuri de corupție, sunt încurajați să lase un mesaj prin telefon sau e-mail .

În acest context, vă reamintim despre Linia Anticorupție UTM, cu numărul 0 7979-2929, și adresa anticoruptie@adm.utm.md, unde pot fi sesizate cazurile de corupție, luare de mită, șantaj și altă formă de corupere.

IMPLICĂ-TE ÎN PREVENIREA FENOMENULUI CORUPŢIEI ÎN EDUCAŢIE!!!

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .