Prorectorul UTM Dinu Țurcanu invitat la un master-class culinar!

UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei nu este doar despre calculatoare, IT, rachete, automobile, dar si despre produse sănătoase si desigur apetisante si gustoase”. O spune chiar prorectorul UTM Dinu Țurcanu, care a fost invitat să ia parte la un master-calss. Cursul Alta Formazione care s-a desfășurat recent în cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor, UTM s-a încheiat cu partea practică, unde a fost pregătit și explicat în detalii, pentru bucătarii Șefi  ai celor mai tari localuri din Chișinău – platoul 𝙈𝙖𝙞𝙣 𝘾𝙤𝙪𝙧𝙨𝙚.
Echipa Națională Italiană de Bucătari (NIC), în frunte cu Chef 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲𝘀𝗰𝗼 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗶, au câștigat 𝗠𝗲𝗱𝗮𝗹𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗔𝘂𝗿 la Campionatul Mondial din Luxemburg.
“A fost o onoare pentru mine să fiu invitat în echipa celor mai Tari Profesioniști, dar și să urmăresc procesul de preparare a unui platou de talie mondială, de către Renumitul 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲𝘀𝗰𝗼 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗶!” a mai punctat prorectorul UTM.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .