Prorectorul Dinu Țurcanu prezent la Turneul internațional de minifotbal pentru studenți

Pe 19 octombrie, prorectorul informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare UTM Dinu Țurcanu a luat parte la Turneul internațional de minifotbal pentru studenți, dedicat aniversării a 55-a a UTM, ce s-a desfășurat la Complexul Sportiv al Universității Tehnice a Moldovei din campusul Râșcani.

La competiție au participat echipele a patru instituții de învățământ superior din diferite țări:

# Universitatea Transilvania, Brașov, România;

# Universitatea „Ștefan cel Mare”, Suceava, România;

# Universitatea Națională „Iurii Fedkovici”, Cernăuți, Ucraina;

# Universitatea Tehnică a Moldovei.

Înainte de a se da startul turneului, sportivii au fost salutați de către Dinu ȚURCANU, care le-a dorit cutezanță și izbândă din partea administrației UTM. Jucătorii au făcut în teren o mare demonstrație de spirit de echipă, tărie de caracter și de luptă pe placul publicului, mulțumind la final organizatorilor, partenerilor, suporterilor, dar și studenților membri ai student_utm, ghidați de Ana-Maria Cîrja, care au susținut cu muzică bună, în pauze, atmosfera competitiv-amicală a acestui turneu.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .