Un eveniment extraordinar organizat de ZIPhouse

În data de 7 decembrie 2019 prorectorul UTM Dinu Țurcanu a avut onoarea să acorde 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗨, care a mers la Maxikids, în cadrul evenimentului organizat de ZIPhouse, parte componentă a UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei, în parteneriat cu APIUS, 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗲𝗿𝗲𝗺𝗼𝗻𝘆 𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗪𝗶𝗻𝗱𝗼𝘄 𝗗𝗶𝘀𝗽𝗹𝗮𝘆, 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗲𝗱.
Evenimentul s-a desfășurat, la magazinul dininima.md, Pancom. Prorectorul UTM a decernat cîștigătorii într-o atmosferă plăcută de Brunch oferit de BoxCatering.
Felicitări MAXIKIDS, felicitări tuturor participanților pentru munca şi dedicația Dvs. De astăzi Chisinaul are vitrine mai frumoase!
Dl.Dinu Țurcanu aduce mulțumiri partenerilor externi (donatorilor) pentru suportul pe care mereu îl acordă, în special proiectului de competitivitate din R.Moldova (Doina Nistor).
Mulțumiri şi plecăciuni Echipa Ziphouse condusă de Carolina Tulgara, un excepțional Director, pentru dăruirea, abnegația şi munca depusă în domeniul Accelerării Design şi Tehnologii din țară.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .