Prorectorul UTM la emisiunea “День za dnem”

Astăzi, prorectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare Dinu Țurcanu  a participat la emisiunea TV a День za dnem alături de Victoria Kriukova, unde s-a discutat despre  “cei mai buni angajatori din Moldova și motivația lucrătorilor”. La discuție a participat și Ian Lisnevsky, directorul grupului de Intellect.
În emisiunea TV au fost prezentate diverse exemple de măsuri utilizate de angajatori pentru a-i motiva pe angajați și pentru îmbunătățirea capacității acestora. S-a pus accent pe importanța cooperării dintre companii și universități în ceea ce privește orientarea în carieră a studenților.

 

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .