Confort şi modernizare pentru studenţii UTM

La UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei renovările nu țin cont de anotimp: Rectorul UTM, dl. Viorel Bostan alături de prorectorul #UTMDinu Turcanu, decanul UTM Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică (#FCIM), Dumitru Ciorbă și directorul Centrului Universitar de Informare şi Ghidare în Carieră (#CEGHID), Radu Melnic, au inspectat renovarea unei aule moderne în cadrul FCIM (sala 104), lucrări începute în decembrie 2019.
➡️ Pentru că Universitatea Tehnică a Moldovei este pentru și despre comunitatea sa, iar confortul în procesul de studii este imperativ, foarte curând, dragi #UTMiști, Veți utiliza în orarul activităților didactice și această aulă universitară modernă, care va fi dotată cu mobilier și echipamente pe măsura așteptărilor, corespunzător cerințelor pentru desfășurarea procesului de studii.
➡️ Pozele demonstrează situația de până la și după reparație – un gest pe cât de frumos, pe atât de util ce denotă efortul și spiritul unei echipe consolidate, care își dorește și face tot posibilul ca Universitatea Tehnică a Moldovei să devină nu doar cea mai prestigioasă instituție de învățământ superior tehnic, dar și o universitate modernă, inovativă, deschisă.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .