Două cofetării noi la UTM

Studenții și profesorii facultăților Inginerie Economică și Business, Urbanism și Arhitectură, dar și Construcții Geodezie și Cadastru au două cofetării noi-nouțe, cochete și moderne, a căror inaugurare a atras muuulți pași și ochi curioși.

Interesul suscitat de deschiderea acestor spații extraordinare a fost mai mult decât o simplă curiozitate. Precum menționase și rectorul UTM Viorel Bostan, care a tăiat cu bucurie panglica de inaugurare, designul deosebit de elegant al celor două cofetării a fost elaborat de către profesoara de mai ieri a studenților-arhitecți, azi doctorandă peste Prut – Sorina Nicoleta Grati. Altfel zis, interesul celor de la FUA a fost și unul strict profesional. La deschidere a participat  prorectorul UTM Dinu Ţurcanu, oaspeți ai festivității, reprezentanți ai Direcțiilor Tehnice, Managementul Resurselor, dar și ai diverselor subdiviziuni ale acestora, implicați nemijlocit în construcția, finanțarea, amenajarea și aprovizionarea cu tot necesarul a acestor spații, care au venit să împărtășească bucuria împlinirii acestui vis frumos cu profesorii și studenții care, pe cât se vede, nu se vor mai lăsa plecați din aceste blocuri de studii.

În cadrul festivității de inaugurare a celor două cofetării și-a făcut debutul profesional și Carolina Grosu, noua șefă a Centrului Didactico-Metodic și de Producție al UTM, supranumită deja șefa tuturor cantinelor UTM.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .