Rectorul şi prorectorul UTM prezenţi la Cina Olimpică

Rectorul UTM dl. Viorel Bostan împreună cu prorectorul UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei, dl. Dinu Turcanu, au răspuns invitaţiei dlui Președinte CNOS, Nicolae Juravschi, Dublu campion olimpic, și Nicolae Piatac, Prim Vice-preşedinte de  a participa în seara zilei de 29 ianuarie la CinaOlimpică – eveniment ce este organizat în fiecare început de an şi adună sportivi, antrenori, oficiali de stat și jurnaliști pentru a celebra spiritul și valorile olimpice.

În cadrul serii deosebite pentru sportivii moldoveni, rectorul Universităţii Tehnice din Moldova a avut onoarea să ofere premiile și trofeele pregătite de Comitetul Național Olimpic și Sportiv, pentru Agențiile Teritoriale Olimpice și Sportive: Soroca, Ungheni, Cahul, Sîngerei, Căușeni și Hîncești.
De asemenea,  în 2019, UTM a avut parte de succese remarcabile în cadrul universiadei republicane, datorită sportivilor UTMiști, antrenorilor de excepție, dar și persoanei (Anatolie Popusoi) care se implică la maxim în tot și toate ce reprezintă Sport în cadrul Universității Tehnice a Moldovei!

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .