Distincţii de stat pentru profesorii UTM

Șeful statului, Igor Dodon, a conferit în data de 05 februarie 2020, distincții de stat profesorilor UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei:
☑️ Ordinul „𝗚𝗟𝗢𝗥𝗜𝗔 𝗠𝗨𝗡𝗖𝗜𝗜” – profesorului universitar Anatol Balanuta; prorectorilor Mircea Bernic și Dinu Turcanu; conferențiarilor universitari Nicolae Ciobanu și Tatiana SANDUȚA.
☑️ Medalia „𝗠𝗘𝗥𝗜𝗧𝗨𝗟 𝗖𝗜𝗩𝗜𝗖” – decanilor Ciloci Rafael, Dintu SergiuVladislav Resitca; șefilor de departamente Veaceslav Bardan și Valeriu PODBORSCHI.
☑️ Titlul onorific „𝗢𝗠 𝗘𝗠𝗘𝗥𝗜𝗧” – prorectorului Bugaian Larisa și profesorului universitar Ion SOBOR.

Şeful statului Igor Dodon i-a felicitat pentru munca enormă depusă întru dezvoltarea învățământului universitar, contribuție substanțială la pregătirea specialiștilor de înaltă calificare și activitate metodico-științifică prodigioasă,  asigurându-i  de susținere deplină din partea administrației prezidențiale.

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .