UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei 🤝 Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică

Astăzi prorectorul UTM Dinu Țurcanu alături de decanul Facultatea Energetica si Inginerie Electrica, conf.univ., Victor Gropa și prof.univ. Stratan Ion, au purtat discuții constructive cu reprezentanții #ANRE în vederea stabilirii unui parteneriat de lungă durată pe domenii de interes comun și de maximă importanță pentru societate!

Dl.Dinu Țurcanu aduce sincere mulțumiri colegilor ANRE pentru deschidere și reciprocitate în vederea inițierii parteneriatelor educaționale care vor genera plus valoare pentru părțile impl Foarte curând revenim cu noutăți la acest capitol!

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .