Prorectorul UTM Dinu Țurcanu- despre noi spații renovate pentru studenții UTM

Prorectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare UTM Dinu Țurcanu a anunțat pe pagina sa de Facebook, că:

“După 𝑝𝑎𝑛𝑑𝑒𝑚𝑖𝑎 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗, ne vom întoarce din nou în tradiționalele 𝙨𝙖̆𝙡𝙞 𝙙𝙚 𝙨𝙩𝙪𝙙𝙞𝙞 și pentru că avem o instituție (UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei), cu o cultură organizațională solidă, cu o conducere deschisă și vizionară: sunt multe lucruri bune deja în UTM, realizări care ne fac mândri și care trebuie să continue, și deoarece spațiile confortabile / tehnologizate de studii sunt o necesitate indispensabilă.
Actualmente continuă, în plină forță, 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒂̆𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒓𝒆𝒏𝒐𝒗𝒂𝒓𝒆 din campusul Botanica, iar în acest an, studenții Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru și Facultatea Inginerie Economică și Business, se vor bucura de încă o aulă universitară modernă, multifuncţională, ce va corespunde cerinţelor pentru desfăşurarea procesului de studii, conferinţelor, simpozioanelor ştiinţifico-practice, etc, organizate de facultățile și subdiviziunile amplasate în campusul Botanica.”

𝐴𝑚𝑖𝑛𝑡im 𝑐𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑡𝑜𝑎𝑚𝑛𝑎 𝑎𝑛𝑢𝑙𝑢𝑖 2019 𝑖̂𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑙𝑎𝑠̦𝑖 𝑏𝑙𝑜𝑐 𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑖 𝑎 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑟𝑒𝑛𝑜𝑣𝑎𝑡 𝑢𝑛 𝐴𝑚𝑓𝑖𝑡𝑒𝑎𝑡𝑟𝑢 𝑈𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎𝑟 𝑎𝑠𝑒𝑚𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑜𝑟

“Depinde de noi cum ne (re)construim instituția, nimic nu ne împiedică să facem UTM să funcționeze mai bine.
Împreună, cu sârguință și înțelepciune, putem face Universitatea Tehnică a Moldovei să devină nu doar cea mai prestigioasă instituție de învățământ superior tehnic, dar și o universitate #Inovativă și #Vizionară!” a mai adăugat prorectorul UTM

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .