UTM – despre organizarea lecțiilor online de pregătire pentru examenele de BAC

În cadrul emisiunii Obiectiv Comun cu Elena Guțu, Doina Salcuțan și Tatiana Slivca de la TVR Moldova,  Prorectorul UTM Dinu Țurcanu alături de Griu Natalia, Secretar de Stat în domeniul Educației, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova au discutat despre importanța instruirii elevilor și studenților la distanță în această perioadă pandemică.
Dna Secretar de Stat, a punctat inclusiv faptul că Ministerul a finalizat elaborarea metodologiei privind învățarea la distanță în învățământul general și profesional-tehnic, iar procesul de instruire format din #predare#învățare și #evaluare trebuie să continue!
Prorectorul Dinu Țurcanu, a menționat de inițiativa UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei de organizare a lecțiilor online de pregătire pentru examenele de #BAC, dar și despre implementarea procesului de instruire la distanță în cadrul #UTM.

“Suspendarea procesului educațional în stil clasic, pe perioada pandemiei COVID-19, nu înseamnă #Vacanță!
Să fim cu toții #Responsabili și #Solidari!”, a mai adăugat prorectorul UTM

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .