UTM donează viziere pentru MAI

Prorectorul Universitatății Tehnice a Moldovei, Dinu Turcanu, directorul #CEGHIDRadu Melnic și reprezentanții FabLab Chisinau au transmis astăzi 200 viziere pentru Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, în persoana șef Direcție aprovizionare și dotări.
Menționam că UTM, susține cu toată ardoarea inițiativa de a produce viziere și a le dona sistemului medical, lansată de grupul de activiști din România Viziere.ro și implementată în Republica Moldova prin intermediul platformei online Viziere.md, în parteneriat cu COR Creative Industries Association in Moldova și Artcor.
Totodată informăm că Vizierele sunt donate gratuit: nu pot fi cumpărate. Costul de producție al unei viziere este de aprox. 30 MDL/bucata și avem nevoie de donațiile voastre pe contul Asociației Companiilor de Creație. Ducem lipsă de materie primă suficientă pentru a realiza întreg numărul de viziere solicitate.
Pentru detalii, despre cum poți deveni Donator și Salva Vieți, accesați link-ul: https://viziere.md/ro/

Mulțumim A.O.A polițiștilor creștini din Moldova în persoana președintelui domnului Anatolie ANDRIUȚĂ care a donat resurse financiare pentru confecționarea vizierelor.