“Noile realități pe piața muncii pentru studenți și tinerii absolvenți” – cu prorectorul UTM, Dinu Turcanu

“Noile realități pe piața muncii pentru studenți și tinerii absolvenți” – cu prorectorul UTMDinu Turcanu, mâine , 29 mai în cadrul Târgul de Cariere Digital | Chișinău: , ora 13:30.
O premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, Târgul de Cariere Moldova construiește o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online.
Dacă încă nu ți-ai făcut cont, o poți face chiar acum, chiar aici: www.targuldecariere.ro/inregistrare. Actualizează-ți CV-ul și încarcă-l în contul tău, pentru a aplica rapid și ușor la joburile care te interesează.
În zilele de eveniment, fii online pentru a interacționa LIVE cu companiile prezente, pentru a aplica în timp real la posturile disponibile și pentru a urmări emisiile interactive, webinariile și prezentările companiilor.

Ne vedem online pe www.targuldecariere.ro/chisinau

Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .