LAPTOPURI PERFORMANTE PENTRU STIMULAREA PROFESIONALISMULUI CADRELOR DIDACTICE

Administrația Universității Tehnice a Moldovei își propune să sublinieze și să stimuleze în continuare calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea cadrelor didactice în evoluția de zi cu zi a comunității academice a UTM prin transmiterea în posesie personală a unor laptopuri performante, pe perioada activității lor la UTM.
Astăzi, prorectorul pentru Informatizare, relaţia cu mediul socio-economic şi Comunicare  Dinu Ţurcanu l-a însoțit pe rectorul UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei, Viorel Bostan, în cadrul vizitei din campusul universitar Botanica, în cadrul căreia au transmis laptopuri pentru cadrele didactice, acțiune componentă a celei de-a doua Etape, prin care 200 de notebook-uri vor fi transmise în posesie personală profesorilor universității.
Au transmis decanului Facultatea Urbanism și Arhitectură, Sergiu Bejan, 26 de notebook-uri, decanului Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru, Livia Nistor-Lopatenco, 22 de notebook-uri, decanului Facultatea Inginerie Economică și Business, Ciloci Rafael, 12 notebook-uri, iar lui Vitalie Stoian, șef de catedră militară #UTM, General de Brigadă (r) – 3 laptopuri, care în zilele imediat următoare vor fi repartizate cadrelor didactice ale subdiviziunilor nominalizate.
Conținutul website-ului prorectorat.utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Direcției Tehnologii Informaționale și Comunicații. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe dtic@dtic.utm.md .