UTM 🤝 Institutul Culinar Disciples Escoffier

Astăzi, 4 februarie, rectorul #UTM, Viorel Bostan, prorectorii, Bugaian Larisa, Dinu Turcanu și Aurica Chirsanova, șef Departamentul Alimentație și Nutriție s-au întâlnit cu înaltul oaspete care a vizitat astăzi universitatea:

– Ștefan Oprea, Institutul Culinar Disciples Escoffier, București, România, însoțit de Alexandr Chavanne, responsabil de misiuni lingvistice Campus France în Republica Moldova.

Principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirii au privit colaborarea dintre cele două entități pe subiecte de instruire în domeniul învățământului superior tehnic (în special Tehnologia Alimentelor), cercetare științifică, și alte întrebări tangențiale pregătirii Inginerilor și corespunderii acestora cu cerințele pieței muncii.

Menționăm că Institutul Culinar Disciples Escoffier oferă oportunitatea exclusivă în România de a desfășura un stagiu de 6 luni de practică în restaurante cu stele Michelin. Unic în România: diploma ,,LEVEL 5 CERTIFICATE IN FRENCH CUISINE„ acreditată de Ministerul Educației din Franța – diplomă recunoscută la nivel mondial – reprezintă pașaportul către marile bucătării ale lumii.