„Auditul Energetic al Clădirilor Publice și Sistemelor Inginerești Aferente Acestora”

Prorectorul UTM dl. Dinu Țurcanu a salutat, în numele administrației #UTM, participanții în cadrul instruirilor celei de-a doua grupă: modulul „Auditul Energetic al Clădirilor Publice și Sistemelor Inginerești Aferente acestora”
“Aduc sincere mulțumiri, Centrul de Formare Continuă, #CFCEECP, formatorilor, dar și partenerilor cu suportul cărora, programul respectiv de formare profesională continuă a fost elaborat – Agenției pentru Cooperare Internațională a Germaniei GIZ Moldova și Agenția pentru Eficiență Energetică.
Am menționat că proiectele de eficiență energetică sunt în creștere an de an, de aceea sunt sigur că de curând, vom avea nevoie de elaborarea unor audite calitative, dar și de auditori cu o pregătire corespunzătoare.
Perioada pandemică ne limitează în organizarea instruirilor în sălile de curs, dar cu siguranță formatorii cu suportul instrumentelor IT utilizate în cadrul UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei – Office365 for Education, Moodle, etc. vor asigura transmiterea calitativă atât a cunoștințelor teoretice cât și a studiilor de caz (exerciții practice), astfel ca la finalizarea instruirii, să deveniți auditori autorizați!”, a scris Prorectorul pe pagina sa de Facebook.